Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodstrall

 

Jag rör mig ej längre, mitt don är i stall
min tomhet är nu höljd i dimma
Jag nynnar ej längre min vemodstrall
blott tiger nu, timma för timma


All hunger som skriat likt vittra i bur
nu stillats med sinande manna
och uppdämt såvida den rasande mur
att hjärtslagen lurats att stanna


Men flyg nu din bane, gå, vandra ditt ljus
Jag sjungo blott hade jag toner
Jag sköljer min längtan i vågors brus
och vet, du är en på miljoner




Fri vers av Ki
Läst 651 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-27 09:46



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Du är bra Kina och så fantasifull och sprudlande!
2006-01-27

    Cajsa
Denna berör mig mycket! Skönt att du är tillbaka med dina dikter igen. Tycker om denna!
2006-01-27

  Magnus Mojo Olsson
Skönt att se att du är tillbaka. Dina texter rymmer sådan värme, ömhet och omvårdnad att det berör.
2006-01-27

    Orm den gamle VIP
Oslagbar rytm...
2006-01-27

  Kapten M.
Vilken fart, vilket flyt.
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki