Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå skymning

Ikväll är skymningen blå
då är det lätt förstå
Att jag älskar att få gå
och kvällen smaka på
Färgen förtrollar helt mitt sinne
fångar ett ljuvligt barndomsminne
Sen är jag lugn och underbart glad
efter denna sköna kvällspromenad




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-19 19:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert målande...
2012-03-20

  Ninananonia VIP
Vackert..
2012-03-19

  anits VIP
En vacker tavla målar du med dina
fina ord
2012-03-19

    ej medlem längre
Vackra ord om den blå skymningen.
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP