Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaxig...


vissa dagar

ville jag bara vara

kaxig

tröttnade rejält

på min snälla figure

det var så djupt rotat

gammaldags

grått

tråkigt

nej

bort

skrek tills rösten försvann

tålde inte längre

ut




Fri vers av Rise Little One
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-26 11:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bara lev ut, alla inre känslor du än må ha
2012-04-03

  Bibbi VIP
Känns igen.
2012-04-02

  Destino
Bravoooo styrka och kaxighet;)
2012-03-26

    lory
ja..jag vet precis känslan..uh ut med taggarna..o var tuff...kram
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One