Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När änglar ska sova...

När änglar ska sova
letar dom en varm plats
vid dina ögonlock
och sjunger godnattsånger
till ditt hjärta
Då känner de nattens trygga famn
vagga er båda
Kärleksfullt genom stjärndrömmar
ändå tills ljuset skrattar er vakna igen




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1157 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-03-19 23:34



Bookmark and Share


  Nina.H
Tryggt och ömt.. så fint!
2013-09-11

  Celticgirl VIP
denna var så fin. berörde. bokmärker.
2012-10-31

  R_M Grundström-Linder
Den var vacker! Säkert behöver änglar också sova! Åtminstone människoänglar. :)
2012-03-23

  anits VIP
Mycket vackert och känslosamt
2012-03-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varma och fridfulla rader. =) Vackert. =)
2012-03-20

  Linda CH VIP
Vackert att tänka på om man inte kan sova. Finstämt!
2012-03-20

  Anya VIP
Bilderna av änglarna blir så tydlig. Ser hur de ligger med slutna ögonlock och sjunger. tack för en fin bild.
2012-03-20

  lodjuret/seglare VIP
Lustigt och märkeligt hur det är att människor kallar varandra änglar, trots det syns de ikke kan bli änglar i folktron förrn di tar ned skylten. Dock en finstämd text du skrevit här.
2012-03-20

  Ninananonia VIP
Åh så innerligt vacker.... sparar den i mitt hjärta...kram fina ängel..
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP