Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

                              Det är tomt, att inte kunna formulera sig i diktform




Hjälp!

 

 

Kom, fyll mitt tomma inre

med oskrivna ord

med inspiration och tankar!

 

Det ekar så kallt

och jag fryser.

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-20 09:47



Bookmark and Share


    lory
öppna ditt sinne,tankar o minne...o skriv kära vän.....kramar
2012-03-21

  anits VIP
Visst är det så många gånger
men du kan här
2012-03-21

  M M Mannheim VIP
...släpp tankarna loss...det är vår!..inspirationen kan komma som ett skott i takt med blomskotten...men kom ihåg att ducka när blommorna skjuter skott *ler*
2012-03-20

  mickech
visst är det så, men du kan.
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP