Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...


Jag bestämmer mig för att lämna dig

och bli ett med naturen




Fri vers av Rise Little One
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-20 21:42



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Snyggt! Kan tolkas på många sätt....
2012-03-22

    lory
BRA;BRA;BRA
2012-03-22

    Birgersdotter VIP
Kan vara både bra och dåligt
2012-03-21

  edikt/Benedikte
Flyktig innebörd som kan tolkas hur dom helst. Både vackert och skrämmande i så få ord...B
2012-03-21

    ej medlem längre
Låter härligt!
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One