Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frestelse...


förföriska charmiga nektar

oemotståndigt måltid för fjärilar

rosor bredvid var missunnsamma

skickade hemliga meddelande med vindar

”kom, kom också till oss bästisar”




Fri vers av Rise Little One
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-23 21:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
genomskön liten alstring detta här
2012-04-03

  Destino
mmmm så fint....
2012-03-24

    Ken Cassel
Tjusigt! :))
2012-03-24

    Birgersdotter VIP
Härlig
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One