Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Bara ord", Tröttnade ur totalt, hopplösheten tog överhanden. Detta är mina känsor, jag behövde skriva bara, varken mer eller mindre just nu...


Så jävla trött på dej

Så jävla trött på dej och minnet av din satans släkt. Ett jävla pack för sig värre än min någonsin varit.
Ingen moral, inte någon uns samvete. Jag hatar hela skiten, hatar detta som kallas mitt liv.
Ensamheten biter och jag finner inga fler vägar kvar nu. Försökt med allt, krossas dag för dag, våra energier nöter sönder oss, får mig att vilja dö.
Försöker lura mig själv och jag är den största lögnaren av oss alla, ty när jag nu mått som sämst, då jag fallit som plattast, längst ned i helvetets grop är det ingen som vet, lugnet är allt som nu finns kvar utåt. Snart finns inget. Tar mig inte ut ur detta, men lugn bara lugn. Än stannar jag en stund, men inte för min skull, nej enbart för din skull. För att du inte ska känna dig sämre.
Det är sjukt, jag kanske är sjuk? Jag är i alla fall trött, levnadstrött. Jag orkar inte längre spela i en dålig pjäs, med halvfull publik. Jag ska alltså inte ens kunna välja vad jag ska göra med mitt liv?
Men ”älskade” jag orkar inte längre bry mig, jag är ledsen, men jag kan inte leva för din skull, det måste finnas en annan orsak med. Jag tar mina stesolid, ty abstinensen är för stor. Jag orkar inte bry mig mer om någonting, jag är ändå bättre som jord.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Magica VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-21 04:51



Bookmark and Share


  goldwing
En beskrivande text med mycket känsla, kan det bli bättre?

Att spela en roll, jaget och maskerna, är vad vi gör i livet. Ibland får vi ett taskigt manus, andra gånger ett bättre. Klart är att när vi är sanna mot oss själva då spelar vi vårt livs roll. Se på din text. Den speglar nuet som det var just då. Som du ser hade du ett taskigt manus, men jag anar att du gjorde det bästa av det och det är gott nog.
2012-03-21

    lory
väldig stark text,hoppas bara att det är inte ditt liv du skriver om....kämpa fina själ o lev för din skull..styrkan hittar du i källan som kallas DITT LIV..massor av varma kramar
2012-03-21

  edikt/Benedikte
Styrkan, livskraften, som spränger ut genom kroppen och bildar dessa formuleringar kan försätta berg! Rikta ditt vapen och försvara dig! B
2012-03-21

    ej medlem längre
Det här var hjärtligt och bra!
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP