Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AndeTag

______________

 

Jag tog en paus från livet

för att andas en stund?

Insåg inte att det inte

går i repris

 

______________

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-07-24 16:46



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Så sant
Kramar
2022-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-07-25

  Katinka VIP
Så fint. Andetagen..
2022-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP