Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minns du...


och vi bara dansar


vi dansade som galna
bara du och jag var glada

och alla andra som stod stilla
runt oss fanns inte bara lukterna

vi var rytm och värme och levande
i rörelser ur våra kroppar

och luften mellan oss var full av elektroder
för vi var en rytm och ett andetag

blundande visste vi precis var vi var
att vi fanns att du var jag

och natten blev aldrig ljus
musiken tog aldrig slut

och vi
bara dansar




Fri vers av Sitamoia
Läst 553 gånger
Publicerad 2006-01-27 13:22



Bookmark and Share


  Arte
riktigt fint, bra skrivet...:)
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Sitamoia
Sitamoia