Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppet dör alltid sist

säg mig vad är det jag gör?
vem är det jag förstör
vem är det jag hör?

jag satt på en lektion och jag tror jag dog
någon tog mitt huvud och drog
jag bara log

jag tänker ofta, vad har jag gjort?
vem vill ha någon så skör?
samtidigt tänker jag
vem vill ha någon som ser ut som jag?

men jag vet att det kommer en dag
då den jag hör är den riktiga jag
en dag då jag mår bra, då jag har en stöttande hand i min
som älskar mig och vägrar lämna mig
eller i vilket fall så hoppas jag
för att som finns kvar




Fri vers av Missvoice
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-21 21:00



Bookmark and Share


  goldwing
Jag känner det du skriver, den ibland förlamande osäkerheten som sliter i ens själ. En bra och tänkvärd tex!

"I hela mitt liv har jag aldrig funnit den jag är, endast den jag inte är"
2012-03-23

    ej medlem längre
Fint
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Missvoice
Missvoice