Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna

Tänk om
du just nu
Tänker på mig
så som jag
tänker på dig
Då skulle tankarna
inte vara så ensamma
Utan tänka bra
tillsammans
Tätt omslingrade
I en tankedans




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-03-21 21:06



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig tanke. =) Väldigt bra. =)
2012-03-22

    ej medlem längre
vackert...
2012-03-22

  anits VIP
Fina rader
2012-03-22

    AA VIP
Fina ord.
2012-03-21

  lodjuret/seglare VIP
Om vi alla skulle vara tankeläsare skulle vi antingen oftare flyga varandra i strupen eller också bli mer ödmjuka mot varandra. Samtidigt som man gärna vill tänka sig sina tankar som just tankar är de mera känslobaserade än resultaten av en uppbygglig kedja av någonting mera 'genomtänkt'.
2012-03-21

  Nina Nightwish
Orden flyter som en dans. Jättefin:)
2012-03-21

    ej medlem längre
Fin gemensamhetstanke...
2012-03-21

    ej medlem längre
En rar önskan.
2012-03-21

  Ninananonia VIP
Mysigt och fint tycker om
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP