Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta

Tiden flyter
sirapstungt
Sniglar sig fram
Sakta sakta
som om den inget annat kan
När den bara vill flyga
sväva
och virvla sig fram
Fort fort
Tills du står här
vid min dörr
Med mitt borttappade hjärta
i din hand



















Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-21 21:11



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbart slut!
2012-03-22

  Ninananonia VIP
:) så fint skrivet
2012-03-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Hoppfulla och fina rader. =)
2012-03-22

    ej medlem längre
härligt gladlynt skriftat om längtan...
2012-03-22

  anits VIP
Så fint skrivet,skönt när det som är
borttappat hittar hem
2012-03-22

    ej medlem längre
Så härligt längtansfullt.
2012-03-21

  kerstin skriver VIP
skönt när det borttappade kan komma hem ♥
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP