Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du äter mumintroll

tar mig ut
vänder
låser upp
låser in
låser bort

låser
det är vår nu
bussen står inne när jag kommer
läser om någon som inte hittar sin lillasyster
går av
känner mig påkörd
rakt på
KOM BARA


du äter mumintroll
det är skitäckligt men det gör mig stark, säger du.
tycker om dig.


alla fotsteg är utnötta
jag drömmer om att flyga
och slippa dunkande väska mot ryggen varje steg

tror på stan igen när varje buss jag tar är rätt.
liver rycker upp sig om jag byter buss
och helt plötsligt är 7an borta från 74 och jag dånar över skanstullsbron
känner hur det dunkar i mig
solen bländar jämt här och jag måste lägga ifrån mig boken

pupillen blir mindre av solljus
finns det piller mot sånt?




Fri vers (Fri form) av Belinda Morén
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-22 19:50



Bookmark and Share


  i af apa
med eget
sinne
riktigt
bra!
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Belinda Morén
Belinda Morén