Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste dagen...

Det var den vackraste dagen
ljuset var lockande och gåtfullt
Det var då jag andades
dina andetag
och du andades mina.
Närvaron var så påtaglig
just den dagen
Luften darrade
och stod stilla.
Jag blundade och tänkte
det är här jag vill vara.
I ett enda andetag!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-22 20:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Gillar gillar
2012-03-24

  La Magnólia VIP
Underbar närvaro .. vackra känslor fångade i ett enda andetag ...
2012-03-23

  anits VIP
Vackert och känslosamt
2012-03-23

  Linda CH VIP
Du bygger upp texten snyggt med en förväntansfull spänning och nerv. Om jag får knorra lite anser jag att sista raden: "som blev ett vi" är överflödig då texten ovanför säger ALLT!
2012-03-22

    ej medlem längre
Innerligt vackert.
2012-03-22

  Fredrik Stillesjö
Ger en mysig känsla...
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP