Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där stridens sår läkas...


vässar pennan varje kväll

målar allt som var våran

känslan följer alltid med

förvränger lite grann

suddar och suddar

tills inget finns kvar

målar på nytt

nya nyanser funnits

nya insikter tittar fram

hänger upp min vackra ordtavlan

betraktar

associerar

stillar nyfikenhet

stimulerar känslan

ilskan

vemod

tunnas ut med tiden

allt förändras

men min kärlek till dig är äkta och sann

och jag står för det jag har sagt

trots allt







Fri vers av Rise Little One
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-24 08:35



Bookmark and Share


  Destino
Så skall det vara styrka, mod och känslor!!!
Kram
2012-03-24

    Birgersdotter VIP
Hopp kraft kärlek
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One