Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

du var den jag gilla.
du var den jag älska.
sen kom den dagen du sa de orden.
de orden jag helst inte velat höra.
ensam på mitt rum, med rakblad i handen.
det gick för långt. blodet gick inte att stoppa.
men jag mådde bra. ingen smärta, ingenting.
den sista tåren rinner ner för min kind.
nån vecka senare lägger du en ros på min grav,
och säger de orden jag aldrig fick höra;
.: jag älskar dig :.




Fri vers av Eriika_
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-01-27 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriika_