Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknat

Morgonen har redan vaknat
och kysst natten farväl.
Ljuset strömma in
ljuvligt är att vara




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-23 06:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvligt är att läsa dina ord.
2012-03-23

    ej medlem längre
Tack för att du delar med dig av din ljuvliga morgon.
2012-03-23

  Anya VIP
En härlig nustund bjuder du på. blir varm av din kärnfulla text.
2012-03-23

  anits VIP
Så fint skriver du om din
vårmorgon
2012-03-23

  Feminaz
Känns som strofer i en visa! Vackert diktat med väl valda ord!
2012-03-23

  Yheela
Ja, vårmornar är ljuvliga.
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP