Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pirrig...


....känslan i magen

kom och gick

som kraftiga höga vågor

slog vårdslöst på lugna stranden

försvann utan förvarning

kvarstod frågetecken

fundering

tolkning

kanske kärlekens törst

ropade

i nöden




Fri vers av Rise Little One
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-23 10:41



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Gillar dina ord och funderingar
2012-03-23

  Ninananonia VIP
Kanske.. härligt ..?
2012-03-23

    lory
kärlekens röst ropade i nöden....vilken fantastisk formulering,thu,vemod och längtan efter känslor ser jag här....kram
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One