Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla mina skrivarvänner och andra poeter...


Jag älskar...


att hänga med dig

på det intellektuella tåget

får röra vid dina

djupa känslor

smakar på okända sinnesupplevelser

du bjuder på

vandrar hand i hand med dig

i dimman

lär oss ett och annat

från varann

ditt hjärta

en speciell och unik gåta

ändå

går det inte miste om

att igenkänna

vill säga "Hej!" till dig

och hoppas på ett Hej tillbaka

eller skall du ryggen vända...




Fri vers av Rise Little One
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-23 11:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Hej hej från mig till dig..vill gärna häng med på tåget
2012-03-23

  Ninananonia VIP
Hej! Blir glad av din text...kram
2012-03-23

  Destino
Så fint... Så börjar de flesta sagor;)
2012-03-23

    lory
starka band som är osynliga för många....men inte för er...ta steget o säg HEJ!!!!det är början på ett relation utan några krav...lycka till
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One