Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...efter en sömnlös natt...


O SMÄRTA


O Smärta ren och Klar

O Ångest Underbar

Du dolkstöt i min Rygg

när jag kände mig så Trygg



Ni Smärta och Depression

min Levnads stora Passion

Ni Jagar när Timmen är Sen

O Smärta gör Mig Ren



O gör mig till Aska och Sot

och Lär Mig att göra Bot

När allt är förbrännt och Förbytt

låt Askan göda något Nytt



Låt ett Änglafrö få Gro

gödd av min Aska och min Tro

och växa som en Komet

mot Himlen en Änglatrumpet



Där ska den Trumpeta Hopp

för ALLAS Själar och Kropp

O Kära fast Timmen är Sen

O gör Mig Hel och Ren








Fri vers av Bo Himmelsbåge
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-23 15:30



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart Bo... påminner om Boye.
2012-03-23

    lory
fantastisk fångat om det svåra i livet..kramar o ljus till dig
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge