Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skidfest i vårsol


Skidfest

När solen inte kan göra annat än att skina
över isiga skidspår och vårvarma barn
När magen är full utav bullar och saft
och alla har en guldmedalj runt halsen
Då skrattar vi i kapp med solen




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-23 20:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart
2012-03-24

  Ninananonia VIP
:) mysigt tycker jag
2012-03-24

  Rise Little One
livsbejakande ser jag från din text :)
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP