Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarlämnat

Du glömde dina ord på kudden
nu ligger de här och slöar
Som de inte har något annat för sig
än att hålla mig sysselsatt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-23 21:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kanonbra :) sparar
2012-03-24

  La Magnólia VIP
En text med mycket känsla ...
2012-03-23

  Rise Little One
Denna är superbra... Den berör djupt....
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP