Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Om väntan tar en evighet
så är den ändå värd att väntas på
För när väntan väntat klart
behöver jag aldrig vänta mer




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-23 22:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Kloka ord
2012-03-24

  Ninananonia VIP
:) Fint...
2012-03-24

  Sebastian Lorentzon
Thank you, that was quite inspiring :)
2012-03-23

  Msann
Kloka ord det där! Tack!
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP