Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig över...


stackars fågel

blev rädd för minsta lilla

människa

båge

till och med den lilla darrande grenen

oron

ängslan

var allt som fanns

inom dig

inget kunde återskapas

den du en gång var

när du kom till världen

för första gången










Fri vers av Rise Little One
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-24 15:51



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint skaldat. =)
2012-03-26

    lory
metaforer,metaforer..fint
2012-03-26

    Birgersdotter VIP
väldigt bra
2012-03-24

  Ninananonia VIP
jag känner varje ord... superbra skrivet...
2012-03-24

    Ken Cassel
Thu!
Har du sett några gråsparvar på senaste tiden
De som det förr bara kryllade utav förut
Stackars fåglar
Är säkert uppätna
Saknar dom

Kramar!
:)
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One