Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÅR

flickorna står med

korsade ben

våren är skön och

inte för sen

vår mellan lår och

i alla vrår

flickorna väntar

kniper och står

 

 

villig och våtmark

vårens natur

nya mysterier

vacker figur

törstig och hungrig

stegrad aptit

när det var mörkt har

jag längtat hit

 

 

 

flickorna står

för åtrå och vår

det jag försmår

är mer än jag förstår

all vår passion

mynnar ut i friktion

finns rätt person

på mitt vårhjärtas tron?

 

 

LARZ GUSTAFSSON     24/3 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-24 14:39



Bookmark and Share


  calidris
Ja, våren väcker, gäckar och lockar...andra stycket bär spår av både Ferlin och Lagerkvist...skön rytm och melankoliskt hoppfull!
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP