Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingeprat

Mitt i ett snöflingeprat
hände nått underbart
Du fångade min blick
vilken känsla jag fick
Sen vände jag om och gick
svävande av denna härliga kick




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-24 20:56



Bookmark and Share


    lory
svävande känsla....
2012-03-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sprittande glädje i raderna. =) Fint. =)
2012-03-26

  Rise Little One
vilken livlig text
2012-03-25

  Birgitta Jacobsson
Trots det kyliga anslaget var det en varm dikt!
2012-03-24

    ej medlem längre
Varma snöord från dig.
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP