Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen målar...

Just nu målar solen
trädtopparna i guld
Skyn är himmelskt blå
det vita är självlysande
Själv känner jag mig
underbart glad
Kaffet smakar härligt efter
ställaframklockantid




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-25 07:17



Bookmark and Share


    lory
vackert o enkelt..det är LIVET
2012-03-29

  Ninananonia VIP
:) mysigt
2012-03-26

  Lena Själsöga Keijser
vacker porlande glädje skriver du
tack
2012-03-25

    ej medlem längre
Poesi om den lilla lyckan.
2012-03-25

  vera gade VIP
ooj! tack! det hade jag glömt...rackarns också..en sån här härlig dag!
2012-03-25

  Rise Little One
så vill jag höra varje dag från dig hihi
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP