Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttat in

En lycklig känsla
har flyttat in
kan det ha med ljuset
att göra?
Livet känns
plötsligt så lätt
som något jag alltid väntat på...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-03-25 08:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och positivt
2012-03-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert och positivt. =)
2012-03-26

  Maj-Lis VIP
Fint..och en härlig känsla...när ljuset flyttar in
2012-03-26

    livspoesi
härligt!
2012-03-26

  Eva Helene VIP
Fint fångad lyckokänsla!
2012-03-26

  Ninananonia VIP
Det var vackert...
2012-03-26

    ej medlem längre
Mjukt och stilla delar du med dig av din lycka.
2012-03-25

  Roger L Svensson
Fint.
2012-03-25

  Änglaögon
Vårkänslor...
2012-03-25

  Anya VIP
Fin text med positiv ton.
2012-03-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
En god stråle
är det bästa man
kan få alla kan nå...
Rart skrivet så!
2012-03-25

  lodjuret/seglare VIP
Alltid skönt med en text som bjuder på insikt och ett positivt budskap, då vågar även ett jag, som mitt eget blyga, som blossa upp utan alltför stark rodnad.
2012-03-25

  Rise Little One
Ja, om du bjuder på något gott, kommer den att stanna länge hos dig :)
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP