Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptans


En plötslig insikt
kanske funnits där länge
obeaktad
nu är bladen i sista kapitlet att vändas
texten blir glesare nu




Fri vers av vera gade VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-25 10:22

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Allt onödigt struket, kanske?
2012-03-26

  lodjuret/seglare VIP
Ett vackert språk
vet att tjäna sin penna
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP