Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi människor

Vi är bara vanliga människor, vi vet inte vilken väg vi ska gå .
Vi följer vårat hjärta men tvekar ändå.
Vi glömmer och förlåter.
Vi älskar och vi gråter.
Vi vill möta den rätte på vår vilsna väg, än träffar vi gång på gång en fag.
Kanske är det menat att vara så, att kärleken kommer där olyckan ej kan nå,
då någon en dag visar varför det inte funkade då.
Men vad vet vi?
Vi är bara vanliga människor.
Vi vill bara dela vår väg för två.




Fri vers av mystique
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-25 13:26



Bookmark and Share


    mystique
tackar :)
2012-03-28

  mare VIP
Fin dikt, tänkvärd
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

mystique