Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer...


när jag får en stund

så kallad vilande

då börjar hjärnan styras

där hjärtat pekar

omöjligt att glömma

de ljusa

heta

ljumma

tysta

kalla

stunderna

kan bara nicka och instämma

plåga

snälla

får jag aldrig vila?







Fri vers av Rise Little One
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-28 21:04



Bookmark and Share


    lory
ojojoj..då kommer kärleken inifrån som sveper dig bort mot den sanna kärleken.....fint
2012-03-29

    Ken Cassel
Du behöver bara luta dig lite emot min axel, Thu,
om du behöver vila lite
Det gör mig ingenting....
:)
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One