Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattendroppen

Naturen
håller andan
när droppen
svävar
genom den
genomskinliga
luften.
Lämnar
sitt sigill
med ett plask!
Nu är våren här!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-26 22:36



Bookmark and Share


    lory
ja..äntligen..härligt
2012-03-29

  anits VIP
Så fint skrivet
2012-03-28

    AA VIP
Vackert.
2012-03-27

  Ninananonia VIP
:) vackert dessa droppar
2012-03-26

    ej medlem längre
Så fint du vårskaldar.
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP