Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar som vandrar...

Änglar
som vandrar här
på jorden
Är människor
som har
förmågan
att känna
och se lite mer
Som gör dig
lite extra levande!
I ett nära
andetag!
En vingeberöring!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-03-26 22:52



Bookmark and Share


    lory
sant..änglar är våra medmänniskor som ställer upp i nöden..vänne rmed vingar..underbart
2012-03-29

  anits VIP
Så fint skrivet
2012-03-28

  Linda CH VIP
Otroligt vackert skrivet!
2012-03-28

  Rosen VIP
mmm...en vingeberöring
gillas!!
2012-03-27

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varmt och vackert skrivet. =)
2012-03-27

  Osvalds_Dotter VIP
underbart =)
2012-03-27

  Ninananonia VIP
:) hihi ja
2012-03-26

  Msann
Åh, så fint! Idag har jag umgåtts med flera sånna människor, det är det som gör livet så fint som det faktiskt är!
2012-03-26

    ej medlem längre
Som du då...
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP