Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfaltkänning

Ikväll fick jag
asfaltkänning
och barmarksskymt
fläckvis här och där
Det kändes ovant för fötterna
som varit van att halka omkring
i mitt snöiga vinterland




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-26 23:18



Bookmark and Share


    lory
nice,nice my friend...
2012-03-29

  anits VIP
Härliga rader om en vår
som kommer
2012-03-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig beskrivning av vårmöte. =)
2012-03-27

  Osvalds_Dotter VIP
Med fötterna på jorden känner man
varje årstid,,
genom våra rötter,,
fötter ;-)
2012-03-27

    ej medlem längre
Lukten av soluppvärmd asfalt är så mysig!
Härlig vårdikt!
2012-03-27

  Ninananonia VIP
:) Härlig dikt :)
2012-03-26

    ej medlem längre
Man känner verkligen våren när man läser dina finurliga och fina vårdikter.
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP