Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte........

Jag tänker på dig natt och dag,
jag vet inte vad du vill.
Jag vet inte vad jag ska göra,
hur jag ska reagera.

Jag känner så mycket
men vågar inte visa det.
Jag vill säga så mycket
men vågar inte göra det.

Jag vill älska och bli älskad,
jag vill kramas och bli kramad.
Jag vill somna vid din sida,
jag vill vakna bredvid dig.

Jag vill titta dig i ögonen, se ditt leende.
Jag vill dra fingrarna genom ditt hår,
jag vill kyssa din mun.

Jag vill sitta intill dig
och njuta av din närhet.
Jag vill se på dig
och njuta av din skönhet.

Jag vill uppleva glädje med dig,
jag vill skratta och gråta med dig.

Just de orden jag vill säga vågar jag inte yppa.
Just de känslor jag vill visa gömmer jag väl.
Ibland det känns som jag skrämmer dig bort
för ibland det känns som du håller mig kort.




Fri vers av Goginon
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-27 00:56



Bookmark and Share


  aol
Så vackert stark känsloladdat dikt, gillas mycket
2015-03-14

  Robert Halvarsson
Så evigt, tidlöst och sant. Och hur vi ändå tänker på honom/henne ständigt. I bästa fall tänker hon/han också på oss. Om det finge vara så.
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Goginon
Goginon