Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är lite reviderad


Sov med mig i natt

sov med mig i natt
låt våra drömmar förena oss
vi vill inget om det utanför
endast det innanför

i syrets mättnad med rummets
känner jag din utandning
en lätt bris vid mitt öra

vi är i natten sammanflätade
i beröring med sömnens värld
under vårt duntäcke 
anas konturerna från våra kroppar

så sov här hos mig i natt 
omslut mig och våra drömmar
till ljuset väcker oss

   

 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-27 11:41



Bookmark and Share


    Alfrida
Så fint!
2012-05-05

  Rasmus Ström
Vackert!
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP