Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...konvalecen´s...


HJÄRTEBLOD


Du drack Mitt Flämtande Hjärta

i långa Blodröda Tag

tills Jag låg där helt Allena

Hjärtlös Trött och Svag



Jag föll ifrån Solens Strålande

flammande Zenitshöjd

till att ligga i frostiga Skuggan

Naken Förtvivlad och Böjd



Än droppar en blodröd Droppe

från Hjärtats taggiga Sår

än dröjer det så länge

innan Jag åter

i Ljuset

Står



För att på Nytt igen få värmas

av Solens Morgonljus

och få Bäras av

Bländvita

Änglars

tysta

Vingesus




På Kullen ser jag upp mot

Himlens Gyllene Port

där Vägs allt jag Sagt

och Tänkt

och Velat

och

sedan

Gjort



Jag Hoppas att Herren

sedan med en Faderlig

Barmhärtig min

när Förlåten

Rämnar itu

släpper Mig

Välkommen

In...




Fri vers av Bo Himmelsbåge
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-28 15:26



Bookmark and Share


    lory
du kommer in genom pärleporten o blir befriad....vackert
2012-04-10

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig dikt... Han släpper säkert in dej
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge