Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats väntan

Visst kan ett hjärta vänta
och sova en törnrosesömn
Det väntar på ett annat hjärta
som gör det mer levande
och nära sitt rätta jag
Som det bara kan vara tillsammans
När det andas liv
och slår dubbla slag




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-28 16:42



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
Underbart!
:-)
2012-03-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Hoppfulla och mycket fina rader. =)
2012-03-29

    lory
tänk så enkelt..två hjärtan som väntar...underbart
2012-03-29

  anits VIP
Underbara ovh fina tankar
2012-03-28

    ej medlem längre
Dina fina text är som ett smycke.
2012-03-28

  Yheela
Andas romantik.
2012-03-28

  Rise Little One
kunde inte vara sötare än så som du beskrev
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP