Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville pränta ner...


dina breda leenden

som gjorde allt isen inom mig smältas

på en vacker vintermorgon

borde inte ge mig in i den kramen

förvirrade mig i vår allra första kyss

du fick mig att skälva

och marken under mina fötter bara försvann

mindes magiska krafter

från dina varma omfamningar

de trollade bort alltid bekymmer och besvär

som tyngde mitt hjärta

när jag var så där svag

ville jag hålla dig nära

att vara i din trygga famn och spinna

var det bästa jag brukade önska

avståndet ökades numera

känslorna krymptes

inom den ena

eller den andra

men illusioner valde att stanna

liksom våra drömmar

allt som skapades

allt som rasade

vår fängslande saga





Fri vers av Rise Little One
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-31 08:57



Bookmark and Share


    lory
sagolik vackert med stor igenkänning faktor..ryser av välbehag...
2012-04-10

  Ninananonia VIP
Ord som känns ...
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One