Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slump eller öde?

Varför kom du till mig när du gjorde?
Varför blev allting så rätt?

Det var som om någon visste,
att jag i det ögonblicket
behövde dig som mest ...

dig som jag inte kände,
aldrig hade sett.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-29 06:23



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fin dikt trots eller på grund av att läsaren
inte vet vem "du" är. Därmed kan man tolka
in sina egna "du".
2012-03-30

    Maria Malm
Slump eller öde..ja, det är något att grunna på när saker och ting faller på plats.
2012-03-29

  thyra
Någons omsorg kanske :) eller en ängel? Tänkvärda ord!
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP