Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


Kändisarnas slavdrivare

Visst är det konstigt

Något vi tar för givet

Att kändisar ska vara ägda utav folket

Allt bara för vi betalar deras lön säger vi


Så vi driver dem till vansinne ibland

Gör saker vi annars hade själva anmält till polisen och blivit stötta över.

Pressar dem till det yttersta med våran avundsjuka




Vi säger oss äga artisterna

Men i själva verket är det de som äger oss

Vi kan tro att det är vi som skapar dem

Men deras passion är något starkare än den tron


Men det är klart ödmjukheten varar ju längst

Och människor alla ska behandlas med respekt relativt




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-29 14:41



Bookmark and Share


  Filosofen2
De av oss som vågar kämpa för sin konst får två mynt, ett berömmelse och ett avund.
Tyvärr är skvallertidningarnas tid här, så många gånger letar de upp scoop som egentligen tillhör den kända:(....

Att vara känd kan innebära en massa obehagliga upplevelser, som ger svåra men för livet.
Den som vinner berömmelse kan falla ner i hålet för hyenor och maror.
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi