Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du med de snälla ögonen
och den varma rösten
Du som gör mig glad
har flyttat in i min själ




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-29 19:28



Bookmark and Share


  Vici
Snälla ögon är dyrbara:-)
2012-03-30

  anits VIP
Så fint värmande skrivet
2012-03-29

  Birgitta Jacobsson
Snälla ögon och varma röster är lätt att spara i sitt hjärta!
2012-03-29

    AA VIP
Fina ord med värme.
2012-03-29

  Rise Little One
Du skrev många fina "må-bra" texter på sistone :)
2012-03-29

  Baystream
jajaja - just så. Och jag delar dina ord :)
2012-03-29

    ej medlem längre
Härligt varma ord.
2012-03-29

    annikaelisabet
Åh vad härligt med en sån inneboende! Fin beskrivning!
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP