Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns för fan över allt!

Låt mig skrika
skrika för allt jag har
skrika tills jag ligger gråtandes i en hög

Jag orkar inte med dig mer
Jag klarar inte av det jag ser
alla de minnen som slår sig kvar
som drar mig i tur i min sömn

Jag tänker, jag sjunger, jag pluggar,
jag dansar och jag skriver men det spelar ingen roll
du är ett jävla virus som jag inte kan bli av med
det spelar ingen roll vad jag än gör
så tar du dig in, du har någon liten knapp i din hand
och så fort jag lyckats glömma så trycker du
och plötsligt finns du.....




Fri vers av Missvoice
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-29 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missvoice
Missvoice