Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I.L.Y

Boyfri(END)

Girlfri(END)

BestFri(END)

Fri(END)

Fam(ILY)

Everything except family ends whit "end"
Family ends whit "I.L.Y" like means "I Love You"




Fri vers av ForEverAlone
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-29 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ForEverAlone
ForEverAlone