Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

Du sprang

Jag sprang

Vi möttes

Vi kysstes

Du gick

Jag följde

Du lämnande

Jag grät

Du lever drömmen

Jag drömmer livet




Fri vers av ForEverAlone
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-26 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ForEverAlone
ForEverAlone