Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld eller Is ?

Vad är mest smärtsamt

Att känna eldens lågor glida över huden

Värmen som fyller en med smärta

Veta att om en kort stund ligger man där, svartare än djävulens hjärta

Isen som bildar vita mönster över min kropp

Solen som reflekteras i dess kristallklara färg

Hjärtat saktar ner i takt med mina andetag


Eld och Is kanske inte är så ofarligt som man tror...




Fri vers av ForEverAlone
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-30 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ForEverAlone
ForEverAlone