Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som fanns kvar...


någonstans i kroppen

sändes ut meddelanden

"minnet var fullt"

kanske du ville ha tillbaka

dina vackra fotografier

de jag tog

med min inbyggda kameran

bilderna fångades med hela min själ

från olika förälskade vinklar

svårt att skanna

svårare att bränna till en skiva

de var inte bara nollor och ettor

de var en del av mig

av oss

och de valde var de ville

att stanna










Fri vers av Rise Little One
Läst 291 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-30 22:21



Bookmark and Share


    lory
väldigt vackert o berör på djupet
2012-04-10

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-04-02

  Ninananonia VIP
Berör... så fint...
2012-04-01

    Birgersdotter VIP
Mycket bra skriven ..
2012-03-31

    Ken Cassel
Bra Thu :))
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One