Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gick en maska i min mask

Det gick en maska i min mask

 

Då kom gråten

 

och skapade en ny helhet

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar
HTML för poeter. Del 4 - RSS

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 425 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-03-30 02:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Som en förlossning i det inre?!
2012-04-01

  Minkki VIP
befriande, så läser jag texten... förändring gör ont men gott...
2012-03-30

  anits VIP
Fyndigt och en aning sorgligt
2012-03-30

    ej medlem längre
Fyndighet av det allvarligare slaget.
2012-03-30

    ADI Nehlin
tyckte om...fyndig men lite sorglig
2012-03-30

    Birgersdotter VIP
Ibland måste man våga falla
för sedan hitta...
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)