Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagt var - och gjort




A for is mer eller mindre

Nyckeln till evig lycka
är att inte behålla
denna nyckel för sig själv.

Hemligheten med att bli rikare
än andra är att inte
berätta den för någon.

Jag är som mest hungrig
när jag ätit
för mycket.

Nattens mörker
är det klaraste
och mest uppenbara ljuset.

I min djupaste sömn
är jag
som mest vaken.

De verkliga djupen
finns dolda i
själva ytan.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-30 09:13



Bookmark and Share


  Silverstripe
Hurra! Strålande! Det här förgyller min dag. Och en extra applåd för titeln!
2012-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP